livet leker

gått som i nån slags dvala idag. kan väl inte säga att jag mår bra men jag klarar mig. är så förvirrad och förstår ingenting. som tur är har jag erik som kan hålla mig på humör<3 får väl hoppas detta är över snart för orkar inte det här mer.  att gråta men att inte förstå varför jag är ledsen. känner mig nog bortglömd. att man bryr sig mer om någon än vad den bryr sig tillbaka.  att inte vilja se eller  inte ens prata med en gör ont.  fråga mig inte vad som hänt för det vet jag inte själv. men bra mår jag fan inte. 

fysiklektioner (Y)

så här mycket tycker jag om fysik!!!

 














fyfan för fysik!


mår halvbra just nu. linn får mig att hålla mig uppe! så totalt förvirrad, så totalt misslyckad.
fysik prov på onsdag, jag kan ingentiiiiing!  so prov torsdag, samma där typ.
tjejerna får mig iallafall att orka skolan, även om det kan bli jäkligt jobbigt. 
imorgon kommer sofia och felicia, skönt att träffa dom<3 sen kommer torgny och rosie på lördag. och mer får vi väl se. andrahandsvalet typ! pussss





<3

helgen har vart great! åkte till örebro i fredags och träffade linn, stressade på stan som vanligt ;) sen bio, snabba cash. var sådär. sen gick vi och åt pizza och sen gick jag och mötte emelie och peter och hem till dom och kollade på tv och så. Nästa dag gick vi upp tidigt :( haha, för att åka ut till marieberg, stress till bussen då med! haha.
var iallafall väldigt trevligt, blev en kort svart pennkjol, plånbok, halsband,ring, fondation puder och skor :D
sen åkte jag hem och åkte nästan direkt till mattias, mys hela kvällen och dagen sen hem och försökte städa ;) gick ju sådär haha.     idag var det skola igen, funkade. roligt på idrotten ;) vem är kingen? :D hahah
bakade en sockerkaka när jag kom hem och sen kom matilda och sen bort och tränade, skönt :D
nu ska jag snart sova,  sov skit dåligt i natt! usch.

inte värst roligt inlägg! haha pussssss
jag är så glad!

jag älskar mattias pettersson med hela mitt hjärta<3


jag lever ;)

tänkte bara skriva att jag lever ;) hahaha.
skola idag, många roliga lektioner men somnade på svenskan!
sen kom mattias, kollade på film och jag somnade! känner mig lite elak, men han är så mys<3
sen tränade jag och nu ska jag kolla på film och försöka sova, TIDIGT!
pusss


hjärnskakning? :(

har vart en väldigt bra dag idag, trots en väldigt dålig natt, var jätte pigg och kunde inte sova men lyckades tvinga mig att sova vid halv 1, idag är jag också jätte pigg :(
haha, idag på idrotten så sprang fredrik in i mitt huvud, hahah låter kul!  och jag fortfarande jätte ont, eller det kommer ibland, så börjar undra om jag inte fått en liten hjärnskakning:( men positiv som jag är så klarar jag mig :D var på träningen, gick bra men vart inte så trött så la på en liten spring runda och lite styrka.
efter skolan var tjejerna och jag och fikade, hoppade över sista lektionen ;) jätte mys, hehe.

imorgon får jag träffa mattis igen<3 och vi har teknik, måste jobba aset nu, ska snart vara klart och kanske mycket kvar. sen bild och jag vet redan vad jag ska göra :D

onsdag träning igen, haha afrikanska dansen som jag och matilda ska testa ;)  kommer nog se rätt roligt ut ;)
torsdag träning igen! :D
sen på fredag så åker jag till örebro och träffar linn, lite shopping och sen ska vi kolla på snabba cash ;) sen hem till henne tror jag och svulla och mysa!
sen på lördagen blir det kanske mer shopping och sen hem och träffa mattias söt på kvällen <3

och nu håller erik på och säger att det är farligt att sova om man har hjärnskakning, att man typ kan dö! jaha, nu kommer jag ju absolut somna! haha, ohnej. om jag inte skriver mer här så är jag död :O R.I.P för mig!

puss





pussss

tjejerna sov här i natt, det var mys!  skulle ju dansa runt granen på torget men kom försent, men vi är ju så söta så vi fick godispåsar ändå ;) sen åkte vi skridskor och åt pizza, pratade massor sen kollade på film och somnade.
imorgon är det skola igen, men så börjar träningen igen så jag är happy, så nu blir det träning imorgon på onsdag och på torsdag :)

en bild från igår och tre andra söta bilder, älskar er giiiirls ♥








sportlovet nästa

ohnej! imorgon börjar skolan. jag vill inte, kan väl alltid hoppas på att denna termin blir bättre. men det kan nog bli svårt, nationella proven och gymnasieval.
jag har iallafall haft ett underbart jullov, glad för alla julklappar, det nya året har börjat bra. på nyår kom det folk hit och mattias var här, tolvslaget var underbart, skumpa,pussar,massa kramar och fyrerkerier!
mattias har sovit här måndag till tisdag och jag hos honom tisdag till onsdag, idag kom emelie och peter hit och hälsade på, bra slut på lovet.  nu måste jag gå och sova, annars kommer inte jag komma upp imorgon. puss


RSS 2.0