sjukling

fick huvudvärk igår och hade det hela dagen, vaknade upp och hade fortfarande ont, men tog mig till skolan iallafall, men efter tre lektioner orkade jag inte längre, kom hem och la mig i soffan. har varit jätte jätte varm men bara lite feber, ingen feber längre tror jag. ingen träning ikväll men ska försöka bli frisk till skolan imorgon, ska ju få kladdkaka av emelie (a) sen kommer fråga olle och sen har vi slöjd och nån tipspromenad så känner att jag måste vara frisk!   kryakrya!  på lördag ska jag till linköping och gratta bror som fyllde år i tisdag sen får vi se vad som händer mer. puss

Mars 10, 2010


på tåget dit

på väg till stan


pendeltåget


väntan på tunnelbanan


maten




mitt fika


emelie<3


plattan<3







tack för en underbar helg tjejer! :D<3


söndag

i fredags bar det iväg till stockholm, fick åka värsta snyggaste tåget! dubbeldäckare, det var helt awesome! Avatar var asbra! Borde ses av alla. Åkte efter bion hem till Matildas bror där vi sov. Somnade inte förns efter två? upp vid åtta igen, fixade oss och åt frukost, åkte in till stan och shoppade! gick och satte oss och fikade innan tåget gick, jätte mysigt! sen gick vi till tåget, inte alls lika häftigt som det tåget dit :( måste bara berätta om när jag skulle gå på toa! haha, till toan så var det en dragdörr och tåget åkte i en liten uppförsbacke så jag var tvungen att dra dörren som ni förstår lutade, men sen så ska jag säga något till matilda och emelie och stannar mellan väggen och dörren, och då stannar tåget och dörren kommer i världens fart och mosar mig, haha! shit vad vi skrattade. kom till hallsberg halv tio och åkte direkt hem till mattis<3 lägger in bilder på kläderna nu, andra bilder kommer senare. Imorgon är det skola, efter skolan så ska jag klippa mig, äntligen, det behövs! Sen tar jag bussen hem till mattias älskling som fyller år imorgon! grattis hunny ♥ Imorgon har jag prov i biologi med, hoppas jag kan det ;) haha. inte orkat plugga mycket men känns bra. puss.

(dåliga cambilder)


kjol, ginatricot 99:-  skinnpaj, hm 299:-


Kavaj, hm 199:-  klänning, nelly.com 299:-


Hängslen, hm 69.50  Jeans, ginatricot 199:-


Jacka, Att 299:-

Måndag

nu är skolan igång igen då! fan, jag blev skitförbannad efter bara någon timma. Jag och Matilda har pratat engelska hela dagen, för att öva inför Berlin, eller jag måste öva ;) gick faktiskt ganska bra! haha.
Kom nyss hem från utvecklingsamtal, samma sak som alltid, clara sköter sig och hon är duktig. nu måste jag snart gå och byta om så jag hinner äta något innan träningen, sen blir det hem och kolla på familjen annorlunda.

Hörde att Nelly.com har gratis frakt till torsdag och det fick mig att gå in och skicka ;) hittade två underbara klänningar men vet inte vilken, kanske båda?  Hjälp tack!

På lördag drar vi nog till stockholm! längtar!!!!<3



16 månader idag<3  du är det underbaraste som finns ♥

RSS 2.0