fredag!

sitter och väntar på plankstek och idol, imorgon åker jag och älski till örebro, först lite shopping och sen harry pottter! sen hem och vi blir själva hemma så blir hemlagad pizza och mys.  idag har jag vart uppe och jobbat igen så nu har jag ännu mer pengar att shoppa för! pussss

tillsammans är man mindre ensam

haha, även fast jag inte skriver så är ni ändå runt sex personer som kollar på min blogg varje dag och kanske flera gånger, kul att ni väntar på mina unika inlägg ;) haha.

klockan är över elva så funderar snart på att lägga mig och sova.
mamma och jag var i stockholm i tisdags då :) kom hem med en stentvättad tröja, en underbar kjol!, en skjorta två par trosor, body lotion och en väska och endast 550 kronor fattigare. mamma är bäst och betalade vissa saker åt mig :) hittade ett par skor, dom fick inte följa med hem men bara några minuter efter att vi gått ut ur affären så ångrade jag mig, men vi hade inte mycket tid kvar, så måste bara in till örebro och köpa dom! det var en liten kilklack på dom så därför jag tänkte om jag verkligen ville ha dom hela vintern men varför inte köpa två par?  smart så kom jag på det efteråt. usch. måste ha dom.
mamma överraskade mig med att hon hade bokat bord på en jätte fin resturang, fredsgatan 12, ingen vet säkert vad det är för det visste jag inte heller själv innan. iallafall han kocken melker som äger, jätte fint och jätte gott. riktig överraskning!

i onsdags åkte jag till älsk! inte träffat honom sen i lördags morse, så himla skönt att träffa honom!<3
men nu ligger jag hemma igen i min säng alleldes själv :(  han kommer inte förns på lördag, oh!  men då ska vi in till örebro, lördag eller söndag, äta kinamat och gå på bio, eftersom det är våran 1års dag på söndag<3

nej nu ska jag sova, får se när vi hörs nästa gång ;)   pusssss

mattias, du är den mest underbara som existerar. med dig är jag lycklig och jag vill ha dig föralltid. ♥

stoooockholm

på tisdag drar jag och mamma till stockholm och shoooooppar!
just nu står min morotskaka i ugnen och snart ska jag måla mina hyllor.

saknar min mattias gör jag med, ses inte förns onsdag.
tiden går förjäkla sakta :(

comeback

nu är jag tillbaka efter en väldigt låååång tid, haha. Lisa hotade med att om jag inte skriver så tänker hon sluta läsa och även om jag skulle börja så skulle hon aldrig mer läsa den ;) så här för din skull sötnos :D haha.

sitter hemma hos brorsan, för imorgon ska jag vara barnvakt åt sötfelicia, och Mattias kommer imorgon och vi ska shopppa<3, får se hur det går med Felicia ;) men sen åker vi hem till mig och vi sover där och på söndag kommer bror och Sofia och hämtar Felicia.   oj vad har hänt?  köpt ny säng och i och med det så har mitt rum genom gått några ändringar, har tänkt ändra lite till men bilder kan komma! ska försöka skrivia lite mer, hehe.
Nästa vecka blir det prao i två veckor, as soft!  sen lov en vecka. mums.
nej ska sova nu. måste orka imorgon, en dag med felicia kan vara rätt jobbig. haha

pusshej

jag älskar min prins<3

RSS 2.0